facebookgroep Tuinhier Oudenburg
Volg ons op facebook(klikken) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes.

instagram Tuinhier Oudenburg
en/of volg ons op instagram(klikken) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes.


Tuinieren in moestuinbakken - Tuinhier Oudenburg "Tuinieren in moestuinbakken"


Derde plantenruil - Tuinhier Oudenburg "Derde plantenruil"


Vergeten groenten - Tuinhier Oudenburg "Vergeten groenten"


 
Logo Stad Gistel

De tuin klimaat bestendig maken

De voordracht "De tuin klimaat bestendig maken" wordt in opdracht van de milieudienst van Stad Gistel georganiseerd. Deze voordracht neemt plaats op maandag 25 maart in het Stadhuis te Gistel (op het 1e verdiep, Heyvaertlaan 18) om 19u30.

Selder - De tuin klimaat bestendig maken - Tuinhier OudenburgGraag nodigen wij jullie uit voor een inspirerende voordracht met als thema "De tuin klimaatbestendig maken" In deze boeiende presentatie zullen wij samen ontdekken hoe wij onze tuinen kunnen aanpassen aan de steeds veranderende klimaatomstandigheden.

 

Afspraak boeken - Voordracht De tuin klimaat bestendig maken - Tuinhier Oudenburg
Boek een afspraak in je agenda

Voordrachtgever: dhr. Peter Dewulf

Deelname voorwaarden(klikken)

De tuin klimaat bestendig makenTijdens de voordracht zal Peter concrete voorbeelden en praktische tips delen om van jouw tuin een veerkrachtig ecosysteem te maken dat bestand is tegen extreme weersomstandigheden. Duurzaamheid staat centraal, en Peter zal laten zien hoe kleine aanpassingen een grote impact kunnen hebben op het milieu.

Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met het ontdekken van de groene wereld, deze presentatie biedt waardevolle inzichten en handvatten voor een duurzamere en toekomstbestendige buitenruimte. Laten wij samen streven naar een groenere en gezondere leefomgeving.


Peter Dewulf
Peter Dewulf

Dhr. Peter Dewulf is gespecialiseerd in ecologisch tuinieren. Peter werkt al jaren als expert plantkunde bij een Brugs plantenbedrijf.

De voordrachtgever is gekend om zijn geestdrift en ludieke manier van voordragen. Met de begeleiding van een powerpoint presentatie wordt het onderwerp eenvoudig over gebracht.

Deelname voorwaarden

  • Je hoeft niet in te schrijven. De voordracht "De tuin klimaatbestendig maken" wordt gratis door de Milieudienst van Stad Gistel aangeboden.
  • Tuinhier "Moestuinwijzer" is een handleiding voor de Bio-tuinierder. Nog een 20tal "Moestuinwijzer" in aanbiedingen.
logo Tuinhier Oudenburg