facebookgroep Tuinhier Oudenburg
Volg ons op facebook(klikken) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes.

instagram Tuinhier Oudenburg
en/of volg ons op instagram(klikken) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes.Plantenruilbeurs 2022

Om te tuinieren heb je geen groene vingers of ervaring nodig.
Iedereen kan het, zelfs in een bak of een pot op het terras of het balkon.

Plantenruilmarkt 2022 - Tuinhier OudenburgOp zaterdag 7 mei wordt de eerste plantenruilbeurs door Tuinhier Oudenburg georganiseerd. Hier krijg je de kans om je eigen plantgoed te ruilen. Zowel 1-jarigen, vaste planten, struiken, bomen, water- als kamerplanten komen in aanmerking. De plantenliefhebbers worden in de gelegenheid gesteld hun planten te ruilen.

Wij zouden het op prijs stellen, dat de planten voorzien zijn met een Nederlandse naam. Een deskundig woordje uitleg krijg je van de tuinhierder over de groei en bloei van die plant of struik.

De plantenruilbeurs neemt plaats bij "De hovenierstuin Annoeba" (Akkerstraat 54 te Oudenburg bij Anni en Noel) op 7 mei om 9u00 tot 12u00 en de toegang is gratis. Inschrijven
Afspraak boeken - Plantenruilmarkt - Tuinhier Oudenburg
Boek een afspraak in je agenda, reservatie van een stand(klikken)

  • Plantjes, zaadjes, stekjes teveel (zowel voor tuin als kamerplanten), of wil je andere planten. Breng ze mee, en ruil ze gratis of krijg er gratis als je er geen hebt !
  • Niet verplicht om te ruilen, mogen ook gewoon gratis weggegeven worden, beter dan je stekjes of plant weg te gooien !
  • Heb je zelf stekjes en/of planten die je wil ruilen? Je kan een stand op de beurs voor 5 € te reserveren. Als je aanwezig bent krijg je de 5 € terug. Reservatie van een stand (klikken).
  • De beurs is bedoeld voor particulieren, er zullen dus géén (groot)handelaars aanwezig zijn. Gewoon onderling plantjes en stekjes ruilen.
  • Geen interesse in planten, dan kan je ook langskomen

Plantenruilbeurs - Tuinhier OudenburgMet de eerste zonnige lentedagen begint het te kriebelen en willen we onze tuin op orde zetten. Bij het opruimen vind je misschien nog scheuten of zaailingen, je vindt planten welke te groot geworden zijn. Je kan de planten dan scheuren. Je hebt misschien ook stekken over? Niets weggooien, maar breng ze mee naar de plantenruilbeurs.


Inschrijving: reservatie van een stand op de plantenruilbeurs

  • De reservatie kost 5 € en het inschrijven gebeurt via het contactformulier (klikken), via email sec@tuinhier-oudenburg.be of via GSM 0473/580070. De bestelling is pas gevalideerd als het bedrag voor reservatie overgeschreven is op rekeningnummer van Tuinhier Oudenburg
  • Bij aanwezigheid krijg je de 5 € terug.

COVID-19

  • We volgen de regels geldend in de brede samenleving
  • We zorgen voor een goed verluchte ruimte


logo Tuinhier Oudenburg