Volg ons op facebook(klikken) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes.
en/of volg ons op instagram(klikken) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes.
Een eeuwenoude techniek voor gezondheid en smaak
Geniet van je zelfgefermenteerde groente als bijgerecht, salade of als smaakmaker in andere gerechten!
Voor het fermenteren van rode bietjes met appels en rozijnen kun je per persoon één gemiddelde biet en één appel gebruiken, samen met twee eetlepels rozijnen.
Voor het fermenteren van bloemkool en broccoli gebruik je ongeveer een derde tot een kwart bloemkool per persoon, afhankelijk van de grootte, en een halve stronk broccoli per persoon.
Fermenteren is gezond, knapperig, probiotisch, lang houdbaar, veelzijdig, smaakvol, natuurlijk, eenvoudig, experimenteel, voedzaam, hartig, fris, verfrissend, gefermenteerd, uniek, pittig, lichtzuur, creatief, verrijkend, ambachtelijk.
Wanneer? donderdag 19 juni om 19u30
Waar? LDCBiezenbilk (Kleine polyvalente zaal) in de Ettelgemsestraat 24 te 8460 Oudenburg